Kulturbruket på Dal

Galakväll – välgörenhetskonsert till förmån för Barndiabetesfonden

11 november 2017 kl. 19:00

En färgsprakande kväll med internationellt verksamma operasångare, musiker, dansare och lokala artister. Sångare och musiker kommer bl.a. från scener som Royal Opera House i London och Det Kongelige Teater i Köpenhamn. Det blir en GALAKVÄLL och samtidigt en välgörenhetskonsert till förmån för Barndiabetesfonden. All medverkan i konserten är ideell.
Arrangörer är sopranen Anna Forsebo och dirigenten Martin Nagashima Toft vars gemensamma dotter Stina drabbats av diabetes typ 1. Nu använder de sig av musiken för att arrangera galakvällen i Kulturbruket på Dal för att samla in pengar till diabetesforskningen så att inte fler barn ska drabbas och för att Stina en dag ska kunna säga: ”När jag var liten hade jag diabetes, men idag är jag frisk”.
Medverkande är Anna Forsebo, sopran, Angelica Larsson Asp, sopran, Lisa Fröberg, piano, Felicia Gyllenstig Serrao, mezzosopran, Helene Kimblad, mezzosopran, Nikola Matišic’, tenor, Herbjörn Thordarson, basbaryton, Mette Termansen, oboe, Ole Jorgensen, piano, Martin Nagashima Toft - piano, musikalisk ledare, Pauline Strandberg, dansare, En Vokalist & En Cellist, Skålleruds Drängar. Konferencier är Jonny Lindblom.

Sponsorer är Mellerud Rotaryklubb och Reveda i Mellerud AB

Förmånstagare: Barndiabetesfonden
Barndiabetesfonden: Swish 9000597

Spellängd: ca 3 tim, inkl. paus
entré: 250 kr, intäkterna från konserten tillfaller Barndiabetesfonden

Köp dina biljetter via Ticketmaster här

arr: Anna Forsebo och Martin Nagashima Toft/Kulturbruket på Dal

Biljetter kan köpas via Ticnet Vin- och ölservering
Arrangör