Med tanke på de nu rådande restriktionerna med anledning av corona-pandemin kommer Kulturbruket på Dal att flytta fram föreställningarna som var planerade i februari och mars 2021. Nya datum kommer förhoppningsvis att bokas in till hösten 2021. Kulturbruket på Dal fortsätter också att avvakta biljettsläpp tills vi vet mer om vårens restriktioner. Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala medier och vår hemsida med aktuell information.

Våra besökares trygghet och deras upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på föreställningar ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Kulturbruket på Dal följer Västra Götalands-regionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. När möjligheten att ta in publik öppnas igen kommer vi att fortsätta anpassa alla delar av vår verksamhet för att kunna genomföra evenemang på ett säkert sätt. Tidigare har vi till exempel endast sålt biljetter med två stolars mellanrum, använt flera entrédörrar och undvikit pauser i föreställningarna. Det finns alltid handsprit på plats och vår SparbankSalong är väl ventilerad. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor! I dessa tider uppmuntrar vi kontakt via mail (info@kulturbruketpadal.se) eller telefon (0530-182 78). Tack!

Det här gör vi också


Vi är stolta att kunna presentera projekt av många olika slag.
Här till vänster kan du läsa om tidigare projekt.

Musikskaparna är igång igen!

MusikSkaparna består av yngre och äldre som har musik som sitt stora intresse. Här varvas musik och sång; man sjunger i grupp och även solo om man vill. Dessutom finns där olika enkla musikinstrument att prova på. Verksamheten är mycket uppskattad och har genom åren resulterat i ett antal showframträdanden.

Intresserad av att vara med? 
K
ontakta oss i Kulturbruket på Dal:

Mail: info@kulturbruketpadal.se
Telefon: 0530 -182 78Musikskaparna är en del av junior & SENIOR som vänder sig till människor med särskilda behov och som inte kan ta del av Kulturbruket på Dals verksamhet på samma villkor. Det gäller människor med någon form av funktionsnedsättning, men även äldre som på grund av särskilt boende har svårt att besöka oss. junior & SENIOR ger ALLA möjlighet att ta del av kulturupplevelser och att även aktivt delta i olika kultursammanhang, såsom musik, sång, dans, bildkonst mm. 

Telefon: 0530-182 78 Besöksadress: Postadress: Instagram: @kulturbruketpadal
E-post: info@kulturbruketpadal.se Parkgatan 8, 464 30 Mellerud Box 74, 464 22 Mellerud Facebook: Kulturbruket på Dal