Alfons Åberg har trasslat in sig i en vit tråd, håller i en sax och står på en skrynklig matta.

Alfons busiga upptåg

Söndag 28 maj 2023 14.00

Alfons Åberg har trollbundit och berört barn över hela världen i mer än femtio år. Oavsett ålder lyckas Gunilla Bergström ge den dagliga strapatsen ett värde och får oss att se att lyckan finns i vardagslivet och enkelheten. Böckerna präglas av humanitet, glädje, fantasi och nyfikenhet. Föreställningen bygger på tre av hennes älskade böcker; Raska på, Alfons Åberg, Var är bus-Alfons och God natt, Alfons Åberg.

Föreställningen är en resa in i det trygga barnets fantastiska värld. Där rutinen blir äventyr och vardagen en lek. En föreställning om kärleken och samspelet mellan barn och förälder. Handlingen pendlar mellan humor, spänning och allvar för hela familjen. Låt oss bjuda in till ett magiskt och förvandlingsbart scenrum. Välkomna till en fartfylld musikalisk och scenisk helhetsupplevelse, som berör den som är fyra lika mycket som den som fyller sju, trettiosju eller sjuttiosju.

Medverkande är Sofia Källman i rollen som Alfons och Henrik Murdock som Alfons pappa. Musik av Georg Riedel. Föreställningen är baserad på Gunilla Bergströms älskade böcker.

 

OBS! I biljettpriset till denna föreställning räknas alla över 16 år som vuxen.

 

Föreställningens längd: 40 minuter

Biljetter

  • Vuxen 275 kr

    Vuxna besökare

  • Övriga 255 kr

    Ungdom t.o.m. 19 år, student, ledsagare, pensionär, sponsor

SparbankSalongen | Kulturbruket på Dal
Arrangör: Besterman Sweden AB

Dela evenemanget