Kulturbruket på Dal Naim Ghazale

Foto: Andreas Rosenqvist

Nadim Ghazale

19 Maj 2022 Kl. 19:00

Från flykting till polis

Nadim lämnade krigets Libanon tillsammans med sin familj och kom som flykting till Sverige vid sju års ålder. Nu arbetar han som polis, är en brobyggare, samhällsengagerad, orädd och en ”riktig svenne”. Nadim rör sig mellan olika sorters utanförskap och vet hur det är att vara den ”första utlänningen” i olika sammanhang. Han använder sitt liv och erfarenheter till att på ett engagerande sätt få sin publik att tänka och bli engagerade.

Med personlig inblick i hur det är att komma som flykting till ett nytt land och få nya vänner som hjälper när kunskapen saknas uppmanar han oss att göra detsamma. Han menar också att vi alla faktiskt påverkar varandra vare sig vi vill eller inte.

Covid-19
Giltigt vaccinationsbevis samt legitimation behöver uppvisas vid entrén. Alla över 18 år ska, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer från 12 januari, för evenemang med över 50 deltagare, visa upp giltigt vaccinationsbevis och legitimation i entrén. Ha gärna vaccinationsbevis och legitimation redo redan i kön, så blir inpasseringen smidigare.
Föreställningens längd: 1 tim, ingen paus
Kulturbruket På Dal
Kulturbruket På Dal

Biljetter

  • Vuxen 200 kr

    Vuxna besökare

  • Övriga 150 kr

    Ungdom tom. 19 år, student, ledsagare, pensionär

Kulturbruket på Dal innehar användningsrätt enligt avtal
Arrangör: Kulturbruket på Dal /Miljö- och Hälsorådet

Dela evenemanget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email