Kulturbruket på Dal Song Of Joy

Song of Joy 2

Söndag 20 mars 2022 Kl. 15:00

Coming Together – Song of Joy med gäster

Vi minns Michael

”För oss i Song of Joy med orkester är våra konserter i Kulturbruket på Dal riktiga högtidsstunder. När vi nu startar upp igen blir det med en konsert som på många sätt är annorlunda. Sommaren 2020 hände det ofattbara – vi förlorade Michael; min son, vår kapellmästare och arrangör. Sorgen och saknaden efter Michael delar vi med alla som fick glädjen att känna och jobba tillsammans med honom. Det känns stort för oss att flera av hans nära musikervänner gästar oss dessa kvällar, bland andra Ninni Bautista från Lisebergsensemblen och Anna Lidman som sjungit med oss två gånger tidigare.

Micke, Vi vill säga tack i form av musik. Vi vill hålla din musik vid liv; melodierna, titlarna, arrangemangen – de är så mycket du. Att använda dem gör att vi fogas samman. Det bästa du visste var att få musicera med personer som du trivdes med. Du älskade att föra samman folk. Med en av dina låtar COMING TOGETHER samlas vi i tacksamhet över allt du gav och för att hedra ditt minne. Vi hälsar alla varmt välkomna och hoppas på ett kärt återseende.”
Birgitta Stenbratt – musikalisk ledare för kören Song of Joy

www.hjart-lungfonden.se
Facebook: Song of Joy Choir

Konserten samarrangeras med Kulturbruket på Dal. Överskottet inklusive gager till sångare och musiker går till Hjärt- och lungfonden.

Covid-19
Giltigt vaccinationsbevis samt legitimation behöver uppvisas vid entrén. Alla över 18 år ska, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer från 12 januari, för evenemang med över 50 deltagare, visa upp giltigt vaccinationsbevis och legitimation i entrén. Ha gärna vaccinationsbevis och legitimation redo redan i kön, så blir inpasseringen smidigare.
Föreställningens längd: 2 tim, inkl. paus
Kulturbruket På Dal

Biljetter

  • Vuxen 250 kr

    Vuxna besökare

  • Övriga 250 kr

    Ungdom tom. 19 år, student, ledsagare, pensionär

Kulturbruket på Dal innehar användningsrätt enligt avtal
Arrangör: Song of Joy/Kulturbruket på Dal
Kulturbruket på Dal Logo

Dela evenemanget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email