Hösten 2021 - Kulturbruket på Dal

Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra

13 november 2021 kl. 19:00

Foto: Johan Palmborg & Thorn Ullberg

 

Ale Möller är en multi-instrumentalist som spelar allt från mandola och dragspel till olika sorters flöjter, kohorn, stränginstrument, hackbräde och ibland en bensinslang med klarinettmunstycke! Hans musik och uttryck är medryckande och rör sig i gränslandet mellan folkmusik, världsmusik, improvisation och konstmusik. Göteborg Wind Orchestra är en professionell blåsorkester vars kännetecken är den musikaliska bredden med unik klang och samspelthet men även individuellt skickliga musiker av högsta klass.

Kombinationen med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra är en upplevelse för både publik och medverkande. Med på scen är också Calle Rasmussen dirigent, Johan Graden keyboard, Bård Ericson kontrabas samt Olle Linder trumset och slagverk.

Större delen av konserten innehåller nyskriven musik som är särskilt komponerad till Göteborg Wind Orchestra. Detta har bland annat möjliggjorts tack vare bidrag från Statens kulturråd och deras stöd som kallas samverkan med komponister. Det blir alltså ett uruppförande som har växt fram ur Ale Möllers kärlek till musiken med 50 års erfarenhet av gränsöverskridande samarbeten och influenser samt en fortsatt nyfikenhet och spelglädje.

 


Föreställningens längd ca 1,5 tim, ingen paus

 

Biljetter köps på www.ticketmaster.se (direktlänk)

Entré: 250 kr för vuxna, 200 kr för barn/ungdomar upp till 19 år/stud/pensionär

 


Arrangör: Kulturbruket på Dal


www.gwo.se

Facebook: Ale Möller

 

Biljetter kan köpas via Ticketmaster Gratis entré under 15 år KpD-kortet Presentkort
Telefon: 0530-182 78 Besöksadress: Postadress: Instagram: @kulturbruketpadal
E-post: info@kulturbruketpadal.se Parkgatan 8, 464 30 Mellerud Box 74, 464 22 Mellerud Facebook: Kulturbruket på Dal