Med tanke på de nu rådande restriktionerna med anledning av corona-pandemin kommer Kulturbruket på Dal att flytta fram föreställningarna som var planerade i februari och mars 2021. Nya datum kommer förhoppningsvis att bokas in till hösten 2021. Kulturbruket på Dal fortsätter också att avvakta biljettsläpp tills vi vet mer om vårens restriktioner. Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala medier och vår hemsida med aktuell information.

Våra besökares trygghet och deras upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på föreställningar ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Kulturbruket på Dal följer Västra Götalands-regionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. När möjligheten att ta in publik öppnas igen kommer vi att fortsätta anpassa alla delar av vår verksamhet för att kunna genomföra evenemang på ett säkert sätt. Tidigare har vi till exempel endast sålt biljetter med två stolars mellanrum, använt flera entrédörrar och undvikit pauser i föreställningarna. Det finns alltid handsprit på plats och vår SparbankSalong är väl ventilerad. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor! I dessa tider uppmuntrar vi kontakt via mail (info@kulturbruketpadal.se) eller telefon (0530-182 78). Tack!

Affisch

Buster Keaton - en familjeföreställning från nu och då

6 maj 2021 kl. 19:00


Skratta och låt er fångas av Buster Keatons 100 år gamla stumfilmer med livemusik av Axelsson & Nilsson Duo – modern konstmusik när den visar sig från sin allra mest lekfulla sida. Här får vi upptäcka den
klassiska stumfilmen samtidigt som vi bjuds på en ny och spännande klangvärld, perfekt anpassad till
filmerna. Efteråt samtalar musikerna med publiken om hur filmerna kom till för länge sen och hur duon skapat den nya musiken.

 

Föreställningens längd ca 40 min, ingen paus
OBS! Max publik 100 personer (om annan restriktion ej råder)

 

När biljetterna släpps hittar du information om det här

Entré: 100 kr för vuxna, 50 kr för barn/ungdomar upp till 19 år/stud/pensionär

 

www.axelssonnilssonduo.com
www.jonnyaxelsson.com

www.ivonilsson.com

 

 

Arrangör: Kulturbruket på Dal i samarbete med Kontinent Dalsland och Kulturskolan i Mellerud

Gratis entré under 15 år KpD-kortet Presentkort Biljetter kan köpas via Ticketmaster
Telefon: 0530-182 78 Besöksadress: Postadress: Instagram: @kulturbruketpadal
E-post: info@kulturbruketpadal.se Parkgatan 8, 464 30 Mellerud Box 74, 464 22 Mellerud Facebook: Kulturbruket på Dal