Med tanke på de nu rådande restriktionerna med anledning av corona-pandemin kommer Kulturbruket på Dal att flytta fram föreställningarna som var planerade i februari och mars 2021. Nya datum kommer förhoppningsvis att bokas in till hösten 2021. Kulturbruket på Dal fortsätter också att avvakta biljettsläpp tills vi vet mer om vårens restriktioner. Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala medier och vår hemsida med aktuell information.

Våra besökares trygghet och deras upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på föreställningar ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Kulturbruket på Dal följer Västra Götalands-regionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. När möjligheten att ta in publik öppnas igen kommer vi att fortsätta anpassa alla delar av vår verksamhet för att kunna genomföra evenemang på ett säkert sätt. Tidigare har vi till exempel endast sålt biljetter med två stolars mellanrum, använt flera entrédörrar och undvikit pauser i föreställningarna. Det finns alltid handsprit på plats och vår SparbankSalong är väl ventilerad. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor! I dessa tider uppmuntrar vi kontakt via mail (info@kulturbruketpadal.se) eller telefon (0530-182 78). Tack!

Affisch

FRAMFLYTTAD: Fogelstad – Fem kvinnor, fem viljor, en tanke

8 mars 2021 kl. 19:00

 

OBS! Föreställningen är framflyttad till 27 september 19.00.
Mer information kommer längre fram.

 

En teater- och musikföreställning om tiden, skolan och kvinnorna som drev den. Fogelstad - Sveriges första kvinnliga medborgarskola startade 1925. Skolan bildades av fem sinsemellan helt olika kvinnor;  Godsfröken, Gynekologen, Riksdagskvinnan, Rektorn, Den banbrytande författarinnan och Den utskällda konstnärinnan. En del idag välkända namn, men många ofattbart nog bortglömda. Anna-Lena Hemström berättar med värme, humor och autentiska bilder om de spännande människorna och tiden på Fogelstad. Mellan varven sjunger hon, allt från ballad och samba till rivig tango.

 


Föreställningens längd ca 1 tim, ingen paus

 

När biljetterna släpps hittar du information om det här
Entré: 200 kr för vuxna, 150 kr för barn/ungdomar upp till 19 år/stud/pensionär

 

www.annalenahemstrom.se


Arrangör: Kulturbruket på Dal

Biljetter kan köpas via Ticketmaster KpD-kortet Presentkort
Telefon: 0530-182 78 Besöksadress: Postadress: Instagram: @kulturbruketpadal
E-post: info@kulturbruketpadal.se Parkgatan 8, 464 30 Mellerud Box 74, 464 22 Mellerud Facebook: Kulturbruket på Dal