Med tanke på de nu rådande restriktionerna med anledning av corona-pandemin kommer Kulturbruket på Dal att flytta fram föreställningarna som var planerade i februari och mars 2021. Nya datum kommer förhoppningsvis att bokas in till hösten 2021. Kulturbruket på Dal fortsätter också att avvakta biljettsläpp tills vi vet mer om vårens restriktioner. Vi uppdaterar kontinuerligt våra sociala medier och vår hemsida med aktuell information.

Våra besökares trygghet och deras upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på föreställningar ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Kulturbruket på Dal följer Västra Götalands-regionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. När möjligheten att ta in publik öppnas igen kommer vi att fortsätta anpassa alla delar av vår verksamhet för att kunna genomföra evenemang på ett säkert sätt. Tidigare har vi till exempel endast sålt biljetter med två stolars mellanrum, använt flera entrédörrar och undvikit pauser i föreställningarna. Det finns alltid handsprit på plats och vår SparbankSalong är väl ventilerad. Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor! I dessa tider uppmuntrar vi kontakt via mail (info@kulturbruketpadal.se) eller telefon (0530-182 78). Tack!

Affisch

Mirakelpojken (3-7 år)

25 april 2021 kl. 16:00

Foto: Daniel Milton

 

Ulf börjar hitta på egna superhjältar, när han går igenom storebrorsan Jannes serietidning. Mirakelpojken som kan vinna alla cykellopp och aldrig går vilse till exempel. Ulf själv skulle helst velat vara med Janne och hans kompisar i stan, men han är för liten. Markus Holmbergs nykomponerade musik lämnar oss med en jazzig Kalles klätterträdkänsla i kroppen när Ulf aka Mirakelpojken, trots sina föräldrars förmaningar om att han absolut inte får GÅ utanför tomten, cyklar istället… En familjeföreställning som funkar för alla.

 

Föreställningens längd ca 35 min, ingen paus

OBS! Max publik 70 personer (om annan restriktion ej råder)

 

Entré: 25 kr (gäller både barn och vuxna)
Biljetter säljs på Melleruds Bibliotek från och med torsdag 22 april. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs i Kulturbruket på Dals entré en timme innan föreställningens start.

 

www.kungochdrottning.se

 

Instagram: @kung_och_drottning
Facebook: Teater Kung och Drottning

 


Arrangör: Kulturbruket på Dal/Barnkulturgruppen

Barnteater Presentkort
Telefon: 0530-182 78 Besöksadress: Postadress: Instagram: @kulturbruketpadal
E-post: info@kulturbruketpadal.se Parkgatan 8, 464 30 Mellerud Box 74, 464 22 Mellerud Facebook: Kulturbruket på Dal