Sommarmusik i Dalsland Center sommaren 2023

Sommarmusik i Dalsland Center

23 juni-11 augusti 2024

Vi återupptar traditionen med Sommarmusik i Dalsland Center och om du vill vara med är det dags att göra din anmälan: skicka ett mail till info@kulturbruketpadal.se tillsammans med en bild av så hög kvalité som möjligt, en kortare text som beskriver artisten/gruppen samt vad för slags konsert publiken kan vänta sig. Skriv också gärna med om ni önskar spela ett särskilt datum. Ni kommer då att få ett svar med mer information samt villkoren som gäller vid konserterna. Därefter sker kommunikation mellan de båda parterna för att göra en överrenskommelse. Vi ser fram emot en konsertfylld sommar!

Sista anmälningsdatum: 11 april 2024

Konserterna äger rum från och med 23:e juni till och med 11:e augusti – tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar (eventuellt ej 7 juli). Alla konserter startar kl 16.00 och varar 45-50 minuter. Artisten/gruppen står som arrangör, men Dalsland Center ställer kostnadsfritt lokal och befintlig ljudanläggning till förfogande.

Biljetter säljs i direkt anslutning till konserten och artisten/gruppen ansvarar för att det finns någon som sköter detta. Artisten/gruppen sätter själva biljettpriset och samtliga biljettintäkter tillfaller artisten/gruppen. (Vi rekommenderar 80 kr för vuxna och 40 kr för barn/ungdom tom 19 år. Om man önskar använda ett annat pris meddelas detta till Kulturbruket på Dal vid anmälan.)

Programmet publiceras officiellt i slutet av april. (Konserterna marknadsförs också på Dalsland Center och Kulturbruket på Dals hemsidor samt på en affisch per vecka. OBS! För att ta del av marknadsföringshjälpen måste även material till detta (enligt info i första stycket) vara inskickat senast 11 april 2024.

I princip gäller ”först till kvarn” vid bokning av konserterna. För att så många som möjligt ska kunna delta har man rätt att boka en konsert per artist och grupp. Om det sedan finns lediga datum kan man få boka in en andra konsert. Kulturbruket på Dal förbehåller sig dock rätten att göra urval för att få ett så varierat utbud som möjligt.


Programmet kommer att presenteras här i slutet av april 2024!

 

Sommarmusik görs i samarbete mellan Dalsland Center och Kulturbruket på Dal, där Dalsland Center står till förfogande med lokal och ljudanläggning och Kulturbruket på Dal ansvarar för anmälningar och administration.
Frågor gällande Sommarmusiken hänvisas till Dalsland Center: tourism@mellerud.se / 0530-189 92
Föreställningens längd: 45-50 minuter

Biljetter

Biljetter säljs i direkt anslutning till konserten och artisten/gruppen ansvarar för detta. Biljetterna kostar  80 kr för vuxna och 40 kr för barn/ungdom tom 19 år om inget annat uppges.

Dalsland Center en solig dag.
Arrangör: Artisterna i samarbete med Dalsland Center och Kulturbruket på Dal

Dela evenemanget