SparbankSalongen

Vår salong

Vår SparbankSalong rymmer 243 publikplatser, är en amfiteater (scen i samma höjd som första stolsraden med stigande rader bakåt) och passar utmärkt för såväl musik och föreläsningar som dans och teater. Scenen används regelbundet av Kulturskolan i Mellerud för deras konserter. 

Salongen är fullt utrustad med högkvalitativt ljud- och ljussystem, hörslinga och har flera loger precis bakom scenen. Där finns en spegelvägg för dansundervisning och en bildprojektor som används vid både föreställningar, föreläsningar och sammanträden. Under våra evenemang finns det platser reserverade för rullstolsburna samt ledsagare (ledsagare går alltid in till det lägsta priset till de föreställningar där Kulturbruket på Dal står som arrangör).
Salongen kan även hyras för möten eller konferenser. Kontakta oss så hjälper vi dig!

SparbankSalongen | Kulturbruket på Dal

SparbankSalongen är en del av Kulturbruket på Dal och ligger i samma byggnad som Melleruds Kulturskola, Dahlstiernska Gymnasiet, Vuxenutbildningen och Rådaskolan på Parkgatan 8 i Mellerud.

Salongen ligger direkt till vänster innanför entrén, går du istället till höger kommer du till Kulturbruket på Dals kontor.

Tillgänglighet

Entré Sparbanksalongen | Kulturbruket på Dal

Rullstolsanpassning

Särskilda platser för rullstolsburna och ledsagare finns på rad 1 i SparbankSalongen. Fråga gärna våra publikvärdar, när du kommer till oss, så hjälper de dig att hitta platsen.
Biljetter säljs via Ticketmaster. Rullstolsplatser bokas via 077-170 70 70 (ticketmaster) eller Kulturbruket på Dals kontor (0530-182 78 / info@kulturbruketpadal.se. Ledsagare köper alltid biljett till det billigaste priset.

Hörslinga

Teleslinga finns (på alla rader utom rad 9-10, samt sänder något svagare på rad 1) och vid behov kan FM-mottagare lånas, då vi sänder signal på FM-bandet. Kontakta personalen om du vill använda detta under någon av våra föreställningar så hjälper vi dig.

Salongsöversikt

Salongsöversikt SparbankSalongen | Kulturbruket på Dal